Zaagwerk metaal

R&R metal Products in Zevenbergen | voor zaagwerk metaal

Zaagwerk metaal

Wij van R&R Metal products uit Zevenbergen hebben door onze jaren lange ervaring kennis opgebouwd op gebied van zaagwerk van metaal

Bent u op zoek naar een professionele draaierij die u kan helpen met het bewerken van verschillende materialen? Dan zoekt u R&R Metal Products uit Zevenbergen. Wij zijn aangesloten bij de Metaal Unie en staan  garant voor kwaliteit.

Zaagwerk metaal | R&R Metal Products | Zevenbergen | Bewerken van materiaal | Inconel, Hastelloy, Monel, Duplex, Titanium | Aluminium | Brons | StaalRoestvast

Zaagwerk metaal werkzaamheden

Een van de diensten die wij aanbieden is zaagwerk voor metaal. Er zijn verschillende soorten metaal als RVS roestvaststaal, aluminium en staal die bekend staan om de stevigheid en hardheid. Wanneer je deze in een bepaalde afmeting wilt zagen gaat dit niet met een ‘normale’ zaag. Hiervoor is een machine nodig die dit kan. Bij R&R Metal Products hebben wij beschikking tot de juiste machines om het metaal in de juiste afmetingen te zagen. Onze machines kunnen voor verschillende formaten worden afgesteld.

Onze medewerkers gaan allereerst in overleg met de opdrachtgever de afmetingen bepalen waarin gezaagd moet worden. Wanneer dit bekend is worden de computers en machines zo ingesteld dat het metaal op de juiste afmetingen wordt gezaagd. Onze medewerkers controleren of het metaal op de juiste afmetingen is gezaagd. Indien niet worden de afwijkingen gecorrigeerd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van zaagwerk metaal bij R&R Metal Products in Zevenbergen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. Op onze Facebookpagina vindt u een overzicht van verschillende opdrachten die wij hebben uitgevoerd.

Informatie aanvragen kan direct bij:

Robert Smit

Vast: 0168 328 555

mobiel: 06 27 35 87 94 (ook via WhatsApp)

e-mail: rsmit @ rrmetalproducts.nl