Spiebaan brootsen

R&R Metal Products in Zevenbergen | voor spiebaan brootsen

Spiebaan brootsen

Wij van R&R Metal Products hebben door ruim 17 jaar ervaring ruime kennis opgebouwd waardoor wij werkzaamheden zoals spiebaan brootsen kunnen uitvoeren.

Bent u op zoek naar een professionele draaierij die u kan helpen met spiebaan brootsen? Dan zoekt u R&R Metal Products uit Zevenbergen. Wij zijn aangesloten bij de Metaal Unie en staan  garant voor kwaliteit.

Spiebaan brootsen | R&R Metal Products | Zevenbergen | Bewerken van materiaal | Inconel, Hastelloy, Monel, Duplex, Titanium | Aluminium | Brons | StaalRoestvast

Wat is spiebaan brootsen?

Een van de werkzaamheden die wij uitvoeren is spiebaan brootsen. Brootsen of ook wel trekfrezen genoemd is een verpanings techniek waarbij het gereedschap, dat meerdere snijkanten heeft een lineaire snijbeweging uitvoert. Door deze beweging te herhalen wordt er een spiebaan of meerdere spiebanen aangebracht in de werkstukken. Een speciale machine voert deze bewegingen uit om het gewenste resultaat te maken. Onze machines kunnen worden ingesteld om verschillende afmetingen van de spiebaan te maken. Afhankelijk van uw wensen. Brootsen is een van de vele verspanende technieken die R&R Metal Products verzorgt.

Onze medewerker gaat stapsgewijs aan de slag met het brootsen. Allereerst worden de wensen besproken en wordt de machine zo ingesteld om het gewenste resultaat te behalen. De meeste machines worden via de computer aangestuurd zodat alles zo nauwkeurig mogelijk ingesteld kan worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van spiebaan brootsen bij R&R Metal Products in Zevenbergen kunt contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. Op onze Facebookpagina vindt u een overzicht van de verschillende opdrachten die wij hebben uitgevoerd.

Informatie aanvragen kan direct bij:

Robert Smit

Vast: 0168 328 555

mobiel: 06 27 35 87 94 (ook via WhatsApp)

e-mail: rsmit @ rrmetalproducts.nl