professionele draaierij

R&R Metal Products in Zevenbergen | De professionele draaierij

Professionele draaierij

Wij van R&R Metal Products hebben door ruim 17 jaar ervaring ruime kennis opgebouwd waardoor wij een professionele draaierij zijn.

Bent u opzoek naar een professionele draaierij die u kan helpen met het bewerken van verschillende materialen? Dan zoekt u R&R Metal Products uit Zevenbergen. Wij zijn aangesloten bij de Metaal Unie en staan  garant voor kwaliteit.

Professionele draaierij | R&R Metal Products | Zevenbergen | Bewerken van materiaal | Inconel, Hastelloy, Monel, Duplex, Titanium | Aluminium | Brons | StaalRoestvast

Wat is een draaierij?

Een draaierij is een bedrijf dat verschillende materialen zoals metaal, staal, monel en nog veel meer materialen doet bewerken. Het bewerken van deze materialen kan op verschillende manieren. Afhankelijk van het materiaal en de werking die plaats moet vinden kan er gekozen worden tussen drie technieken. Draaien, Frezen en boren.

Er bestaan verschillende draai, frees en boor machines die bestand zijn tegen sterke materialen zoals staal. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een draaimachine, wordt een product dat verspaand moet worden in een klem geplaatst. De klem houdt het product stevig vast en draait met een hoge snelheid rond.

Bij het frezen van een product wordt er een bewerking uitgevoerd. Het product wordt dan klem gezet, waardoor de frees het product in de gewenste vorm kan frezen. Het verschil tussen draaien en frezen is dat bij frezen het product niet beweegt en bij draaien wel.

Als laatste is er een optie boren. Hierbij wordt er door middel van een machine in het product geboord. Dit wordt door speciale machines uitgevoerd die voldoende kracht hebben om door het materiaal heen te boren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een professionele draaierij zoals R&R Metal Products uit Zevenbergen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. Op onze Facebookpagina vindt u een overzicht van de verschillende opdrachten die wij hebben uitgevoerd.

Informatie aanvragen kan direct bij:

Robert Smit

Vast: 0168 328 555

mobiel: 06 27 35 87 94 (ook via WhatsApp)

e-mail: rsmit @ rrmetalproducts.nl