Offshore metaalbewerking CNC Draaien

R&R Metal Products in Zevenbergen | Offshore metaalbewerking CNC Draaien

Offshore metaalbewerking CNC Draaien

Wij bewerken materialmen met onze machines of met de hand waardoor het gewenste eindresultaat wordt behaald.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om offshore metaalbewerking toe te passen door middel van CNC draaien? Dan zoekt u R&R Metal Products uit Zevenbergen. Wij zijn aangesloten bij de Metaal Unie en staan garant voor kwaliteit.

Offshore metaalbewerking CNC Draaien | R&R Metal Products Zevenbergen, Moerdijk, Noord-Brabant

Waarom offshore metaalbewerking CNC Draaien?

Een offshore bedrijf is een bedrijf wat zijn werkzaamheden niet op het land uitvoert. Het werk wordt uitgevoerd op een platform in de zee. Er zijn een aantal bedrijven die offshore werken die diensten nodig hebben zoals metaalbewerking door middel van CNC draaien. Wij van R&R Metal Products zorgen ervoor dat bedrijven op zee ook gebruik kunnen maken van onze diensten.

CNC draai werkzaamheden worden uitgevoerd met een CNC Draaimachine. Een CNC draaimachine staat bekend om de optimale snelheid, betrouwbaarheid en repeteernauwkeurigheid. Door deze eigenschappen zijn onze machines in staat om verschillende materialen te bewerken. Wij hebben voor verschillende opdrachtgevers producten van aluminium, brons, staal of roestvast staal bewerkt.

Een CNC draaimachine kan ook worden ingezet voor materialen als Inconel en of Hastelloy. De machines worden door een computer aangestuurd. De draaier of frezer stelt de computer in op de gewenste afmetingen. In ons assortiment hebben wij verschillende draaimachines die ieder zijn eigen afmetingen hebben.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van offshore metaalbewerking CNC Draaien kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste opdrachten die wij hebben uitgevoerd.

Informatie aanvragen kan direct bij:

Robert Smit

Vast: 0168 328 555

mobiel: 06 27 35 87 94 (ook via WhatsApp)

e-mail: rsmit @ rrmetalproducts.nl